Sint-Annaland

Meer avonturen

Oudelande
Oudelande

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een gezellig en ontspannend dagje uit?
Of dat nou is voor een jubileum met vrienden en familie of een teambuilding met collega’s. Bij ons bent u aan het juiste adres, want wij hebben namelijk enkele superleuke ideeën in petto. Huur een E-harlie!

Reserveringsformulier

Oudelande

In het groene hart van Schouwen-Duiveland ligt in het mooie natuurgebied Hotel Restaurant De Schelphoek waar u mooie tochten kunt maken naar o.a. Zierikzee, Burg-Haamstede, Westenschouwen, Brouwershaven of Renesse.
Vanaf 10 uur ’s morgens kunt u al een E-harlie huren bij ons & gratis parkeren. Kopje koffie met appelgebak of bolus, heerlijke lunch, borrelplank of a la carte of BBQ... het is allemaal mogelijk.

Reserveringsformulier

Serooskerke

Reserveringsformulier

SINT-ANNALAND

Omgeving Wemeldinge verkennen op een E Harlie is de ideale manier! Of je nu op vakantie bent of gewoon een dagje uit, het maakt niet uit. Genieten van de zee of natuur langs de Oosterschelde of de zak van zuid Beveland.
Erna geniet in ons restaurant van onze heerlijke gerechten met vele streekproducten.

Reserveringsformulier

WEMELDINGE

Grand Café de Korenbeurs, een gezellige ambiance in het hartje van Kruiningen waar men samen kan genieten van een hapje en een drankje.
Ook verhuren wij E-harlies. Leer de omgeving kennen en stop gerust eens onderweg om te genieten van al het moois wat Zeeland u te bieden heeft!
Wij hebben verschillende arrangementen voor de E-harlies, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bbq na afloop

Reserveringsformulier

KRUININGEN