€2195,00

(inclusief BTW)

Deze stoere scooter is werkelijk de blikvanger op de weg. De vlotte rijeigenschappen en het geruisloze voortbewegen doet menig hoofd omdraaien. Een model vol comfort.

Vraag naar beschikbaarheid!

Beschrijving

Dit is de enige echte E-Harlie. Deze stoere e-scooter is dé blikvanger op de weg. Met deze zeer snelle en comfortabele elektrische scooter beweeg je je geruisloos voort.

De nieuwe E-Harlie het is beste van het beste als het gaat om elektrische scooters. Met de nieuwste technologieën en de vele opties is deze e-chopper een stap in de toekomst. Deze cruiser is op alle vlakken een vooruitgang ten opzichte van scooters met verbrandingsmotoren. Het is niet alleen beter voor het milieu maar ook sportiever, comfortabeler en vooral veel stoerder!

De E-Harlies worden door ons zelf geassembleerd en gecontroleerd op fabricagefouten en andere tekortkomingen. Vervolgens wordt met iedere E-Harlie een testrit gemaakt door één van onze monteurs alvorens deze afgeleverd mag morden. Zo is uw E-scooter 100% klaar om vele veilige kilometers te maken.

De E-harlie is leverbaar in een “snor” of “brom” uitvoering. De brom-uitvoering dient gekeurd te worden bij het RDW. Houd bij deze uitvoering dus rekening met een langere levertijd.

Onze E-Harlie’s zijn superzuinig. Zo laadt u uw E-Harlie volledig op voor nog geen € 0,25!
Om aan dezelfde actieradius te komen met een conventionele scooter bent u al snel € 7,00 aan benzinekosten kwijt. Daarbij komt nog een voordeel: De E-harlie heeft praktisch geen onderhoud nodig!

Iedere E-Harlie wordt geleverd met een handleiding waar al uw vragen makkelijk in terug gevonden kunnen worden. Komt u er niet uit… Neem dan gewoon contact met ons op!
Tevens ontvangt u een onderhoudsschema en beurtennotulen, kenteken, tenaamstelling en RDW-goedkeuring.

U kunt uw E-Harlie bij ons ophalen en meteen een proefrit maken. Tegen een bezorg tarief kunnen wij uw E-Harlie ook bij u thuis afleveren!

Specificaties

  • Actieradius 60 km (brom) of 120 km (snor)
  • Gewicht 82kg
  • Afmetingen 203 × 85 × 110 cm
  • Motor vermogen 1500 Watt Brushless
  • Input voltage AC140 – 220 Volt
  • Max belastbaar gewicht 220kg
  • Oplaadkosten €0,50 per 2x opladen

Universele telefoonhouder

Draagbare Lithium-ion accu 20ah

Brede banden (wielbasis 1300 mm)

Comfort zadel (zithoogte 70 cm)

Halo koplamp met stad- en grootlicht optie.

Stuurslot bedienbaar via stuur

Dual Schokbrekers voor- en achtervering 

Hydraulisch remsysteem voor- en achter remklauwen 

Gaspedaal met wegrijonderbreking op de remhendels.

Kenteken RDW goedgekeurd 

Digitaal display

Alarmklasse 3 anti diefstal regeling + achterwiel blokkering 

Stabiele standaard 

Beschikbaar in 5 kleuren!